ESPECIAL FAMÍLIES I ESCOLES

Visita del casc antic amb la possibilitat de fer algun museu, dedicat a les famílies molt especialment als més petits  amb un llenguatge clar i amè. L’idea és que la visita sigui entretinguda i divertida, per aquest motiu tindrem l’ajut d’alguns jocs i imatges per fer-ho més visible i interactiu i mantenir la concentració dels menuts.

Escoles:

La voluntat de donar un servei de visites guiades en llengua catalana és important sobretot per mantenir la llengua viva inclús a l’extranger. Les visites són dinàmiques, actives i pensades perquè els alumnes i joves participin de forma activa a la visita de la ciutat.

L’esforç per mantenir el català com a base de les visites és el mateix esforç per fer que les visites siguin divertides, obertes a la comunicació aprenent al mateix temps.

Les visites de Florenciacat es poden realitzar incloent les obres i monuments que les escoles demanin veure per motius acadèmics, per conèixer els nostres itineraris només cal contactar-nos directament o a través de la vostra agència de viatges. Collaborem amb vàries agències especilitzades en viatges escolars, en el cas que la vostra escola ho necessiti us hi podem posar en contacte.

floreciacat_1

Informacions sobre horaris:

Les esglésies obren de les 9.30 a les 17. Els museus més importants estan oberts des de les 8’15 a les 18’50 de dimarts a diumenge. Els altres menors la major part d’ells estan oberts només al matí.

floreciacat_2

Informacions sobre com vestir_se:

Recordeu que per entrar a les esglésies i a la catedral cal tenir les cames cobertes fins els genolls i les espatlles tapades

floreciacat_3

Informacions sobre preus:

Les entrades als museus més importants tenen un cost de:

Uffizi- 8 euros + 4’50 quan hi ha una mostra + 4 euros per la reserva i tenir prioritat

Acadèmia- 8 euros + 4’50 quan hi ha una mostra + 4 euros per la reserva i tenir prioritat